Hoe we u helpen?

Nu technologie een essentieel onderdeel is van elk bedrijf, moet IT snel kunnen reageren op de applicatiebehoeften van bedrijven om zich te kunnen onderscheiden. Daarvoor moet de complexiteit naar beneden worden gebracht, moeten de bestaande resources optimaal worden aangewend en is het noodzakelijk dat ongeplande downtime wordt vermeden. 

Samen gaan we op zoek naar de beste IT Services voor uw onderneming; naar services die uw business sterker maken. Tigron staat hierbij voor degelijkheid en innovatie. Zowel in de keuze van onze producten als in onze dienstverlening en ondersteuning, streven we naar de beste oplossingen en de hoogste kwaliteit om uw bedrijf efficiënter en productiever te maken.


Maak een afspraak

1. Luisteren

Belangrijk is dat we volledig begrijpen wat de huidige klanten issues zijn. Een totaal begrip van de situatie ‘zoals ze is’ en de gewenste objectieven die moeten worden bereikt is noodzakelijk voor een goeie “customer experience” achteraf.

2. Assessment

Eens de huidige status en de te realiseren objectieven duidelijk zijn, krijgt uw organisatie een grondige doorlichting. Afhankelijk van het project staan verschillende assessment tools daarvoor tot onze beschikking Op basis daarvan stellen we samen een plan van aanpak op waarbij u concreet advies krijgt over welke diensten en technologieën uw business het meest efficiënt ondersteunen.

3. Design

We bespreken de verschillende mogelijkheden en tekenen de meest geschikte opstelling uit. Die kan “on premise” zijn of in de cloud. Of een combinatie.

4. Implementatie

Doet u de installatie liever zelf? Dat kan. Doen we het samen of wil je alles door Tigron laten gebeuren? Alle opties zijn mogelijk.

Implementatie door Tigron is zo ontworpen dat een optimaal resultaat wordt behaald en disrupties worden vermeden. Onze installaties zijn time-based en gebonden aan SLA’s. We nemen het volledige ownership van het project op ons en staan borg tot is opgeleverd wat werd afgesproken. We engageren ons immers vooraf tot een specifieke uitkomst.

Na de installatie hebt u ook nog recht op een aanzienlijke periode dat we standby staan moest er ondanks alles toch nog een probleem opduiken die we niet hadden voorzien.

5. Management

Na de implementatie moet u kunnen rekenen op een goed functionerende en beveiligde IT omgeving. Met Tigron bent u zeker van permanente ondersteuning op hoog niveau. De managementfase levert uitgebreide management tools en health checks.